Mitä venäläiset naiset etsivät kansainvälisillä deittisivustoilla?

Yksinäisten ulkomaalaissinkkujen keskuudessa ajatellaan, että venäläisiä naisia houkuttaa vain materiaalinen puoli. Jokainen heistä haluaa lähteä ulkomaille ja unelmoi hyvinvointivaltiossa asumisesta.

Näin on, että jokainen niin nainen, kuin mieskin yrittää muuttaa omaa elämää niin että elämä olisi helpompaa, parempaa, että lapsilla olisi hyvää ja turvallista kasvaa ja saada hyvää opetusta. Tästä syystä ei kannata leimata kaikkia venäläisiä naisia sillä leimalla, kaikki eivät rekisteröidy deittipalvelussa tarkoituksena löytää elättäjä ja aliarvioivat tunteita, se ei ole niin!

Yritetään ottaa selvää, mitkä ovat ne syyt miksi venäläiset naiset rekisteröivät ulkomaisille deittisivustoille?

naiset 1. Demografia. Venäjällä 1000 miesta kohti on 1160 naista, ero ei näytä niin kriittiselta. Mutta, jos nainen haluaa ensin opiskella, rakentaa uran, ennen perheen perustamista, niin kun hän on sen tehnyt ikää on jo kertynyt vähintään 25 vuotta. Tässä iässä hän ymmärtää, että kaikki kunnolliset miehet ovat jo varattuja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Milloin on oikea aika jatkaa tutustumista offline — tilassa?

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

Nettideittailun salaisuudet: minkälaisiin viesteihin venäläiset naiset vastaavat

Miesten kannalta tilanne on vielä surullisempi. Koska Venäjällä miehet eivät pidä huolta itsestään se nostaa nuorten miesten kuolevaisuusmäärää huikeasti. Tämä johtuu huonosta elämänlaadusta ja matalasta terveydenhuoltotasosta, mutta nyt ei puhuta siitä. Tuloksena on se, että kymmenes osa venäläisistä naisista ei voi perustaa normaalia perhettä ilman häätoimiston apua.

Asumismaan pari valitsee yhdessä, jotkut miehet lähtevät mielellään asumaan Venäjälle.

 

2. Taas miehistä. Venäläiset miehet ymmärtävät hyvin että naisia on enemmän. Heillä ei herä halu huolehtia ja suojata naista. Toisin, he ovat sitä mieltä että se on naisen tehtävä pitää huolta heistä.

selva

Venäläisen tyypillisen perheen järjestys näyttää seuraavalta: nainen on töissä, pitää huolta kodista, hoitaa lapsia, antaa huomioonsa miehelle.

Suomessa on toisin, mies huolehtii perheestä ja nainen voi hoitaa kotia ja lapsia tai mennä töihin. Sen lisäksi mies kunnioittaa vaimon huolehtivaisuutta ja auttaa aina kun on mahdollista.

3. Unelmia paremmasta elämästä. Minkälaisena venäläinen nainen kuvittele turvallisen elämän? Se on mahdollisuus asua erossa vanhemmistaan, itsenäisesti; omistaa auton; syödä terveellisesti; antaa lapsilleen hyvä koulutus; omistaa terveysvakuutuksen.

Tulos: venäläiset naiset eivät ansaitse syytteitä siitä, että ovat liian laskelmallisia ja materialistisia. Tottakai sellaisia löytyy aina, mutta sellaisia on vain pieni osa. Suurin osa etsii keskituloisia, huolehtivaisia miehiä, jotka voisivat pitää perheestään huolta, antaa kaikkeensa ja olla perheen pääroolissa.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit