Minkälaiset venäläiset naiset etsivät vakavia suhteita online

uunaise Jos kysytään keskivertomieheltä, minkälaisia ovat online-palveluista miehen etsivät naiset, niin todennäköisesti he vastaavat näin:

1. Naiset joilla on henkilökohtaisia ongelmia

2. Yli kolmekymppiset naiset

3. Huonon parisuhdekokemuksen omaavat yksinhuoltajat

Miehet ovat varmoja siitä, että jos venäläinen nainen tai ihan minkä maan tahansa nainen, ei ole ongelmallinen, onnellinen ja itsevarma niin hänen elämässä on riittävästi ihailijoita ja hän ei kärsi yksinäisyydestä. Kaikki tämä on myyttiä!

Tosiasiassa:

- Kansainvälisillä deittisivuilla olevista venäläisten naisten profiileista 40% on 19-28 vuotiaiden nuorten naisten profiileja. Suurin osa näistä naisista etsii miestä joka on halukas solmimaan suhteen venäläisen naisen kanssa. He merkitsevat selkeästi profiileissaan, ettei heitä kiinnosta flirtti tai seksisuhteet. He haluaisivat mennä naimisiin, synnyttää lapsia, toteuttaa oman naisen roolin ja siihen he tarvitsevat vakavan ja kunnolisen miehen.

Olisi verheellista ajatella, että kaikki nämä naiset ovat yksinäisiä ja kaipaavat huomiota. Suurimmalla osalla heiltä on kokemusta suhteista «ilman velvollisuuksia» ja toiset ovat oppineet muiden esimerkkiä katsoen että se ei ole heille vaihtoehto.

- Lähes 50% venäläisistä naisista deittisivuilla — ovat yksinhuoltajaäitejä. He eivät ole luonnollisesti enää niinkään kiinnostuneita jälkiläisistä, koska heillä on jo lapsia, he toivovat kunnollisen, lapsirakkaan, luotettavan miehen. Tämän lisäksi he eivät sulje pois mahdollisuutta yhteisten laosien hankkimisesta, mutta heille on tärkeätä että kaikki lapset olisivat samalla tavalla arvokkaita miehille. Suurin osa heistä on väsynyt yksinäisyydestä ja haluavat taas uudestaan tuntea itsensä varmaksi ja tuntea turvallisen miehen selän edessä, jonka takana hän voi olla taas nainen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Minkälaisia miehiä venäläiset naiset etsivät online-deittisuvustoilta

Mitä miehen kannattaa kirjoittaa deittisivustoilla?

Olet tuonut venäläisen naisen Suomeen, mihin valmistautua

Oman prinssin etsimisessa he tietävät ettei suomalaiset ole erityisen taipuvaisia alkoholismiin, naiset kuitenkin usein merkitsevat profiileissaan ettei tuollainen elämäntapa sovi heille. Siitä tulee mieleen että heillä on ollut huonoa kokemusta asiasta aikaisemmin. Jos he eivät halua ahnea, epätasopainoista ja epävakoista miestä elämäänsä se tarkoittaa sitä että heillä oli kokemusta asiasta. Näistä naisista tulee erinomaiset vaimot ja elämänkumppanit. He ovat uskollisia loppuun asti, jos joudut vaikeuksiin töissä tai sairastut (kukaan ei ole vakuutettu tästä) nämä naiset eivät jätä sinua koskaan.

vakavia suhteita online

- Tässä on vielä yksi kategoria naisista jotka haluavat yrittää rakentaa tulevaisuuden online-palvelun kautta, naiset yli 45 vuotiaat naiset. Näitä on noin 10%. Tähän ryhmään kuuluu ne joiden lapset ovat jo kasvaneet. He haluavat löytää luotettavan elämänkumppanin jonka kanssa voi rauhallisesti viettää aikaa. He eivät halua vanheta yksinäisinä. Venäläiset naiset ovat hurmaavia kaikissa iässä. Suomalaisen yksinäisen miehen joka ei ole enää niin nuoressa iässä olisi vaikeaa löytää mielenkiintoisemman, huolehtivaisemman naisen.

Tulos: venäläiset naiset ovat erittäin suosittuja häämarkkinoilla. Voit todistaa heidän vastustamattomuuden ja ihanuuden rekisteröimällä sivustollamme ja aloittamalla keskustelun yhden kanssa.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit