Miten toimia jos pidät naisesta jolla on lapsi

naisenfree Usein deittisivustoilla rekisteröityneillä naisilla on lapsia. Syitä siihen että hän jäi yksin on monia: ero tai traagisemmat olosuhteet.

Jos et halua tai et ole valmis solmimaan suhteen venäläisen naisen kanssa jolla on lapsi, voit mainita siitä profiilissasi niin et saa viesteja yksinhuoltaja-äideiltä. Jos olet sitä mieltä että lapsi ei ole esteenä, että olet valmis rakastamaan häntä ja hänen lasta, niin olisi hyvä miettiä seuraavia asioita.

Ei ole salaisuus että olosuhteiden takia moni nuori nainen Venäjällä jää yksinhuoltajaksi. Ottakaa huomioon sen, miten hän kohtelee omaa lastaan.

- Jos keskustelun aikana hän ei mainitse lapsesta mitään, eikä kerro lapsen asioista ja piirteistä, ymmärrät helposti, että hän suhtautuu lapseen kuin nuoruuden virheeseen ja mieti, haluatko sellaisen vaimon ja äidin omille lapsille? Ei ole takeita ettei hän tule suhtautumaan teidän yhteisiin lapsiin samalla tavalla.

- Jos kuitenkin varmistat sen, että hän rakastaa lastaan ja huolehtii hänestä, sinun täytyy muistaa: suurimmalle osalle venäläisiä naisia lapsi on aina numero yksi.

Teidän tutustuminen voi tehdä naista onnelliseksi ja itsevarmaksi, mutta ei voi kilpailla lapsirakkauden kanssa.

Jos olet tähän «uhraukseen» valmis, avaa rohkeasti heille oven sinun elämään. Samalla tavalla hän suhtautuu sinun lapsiinkin.

kuitenkin epäilet että egosi ei saa rauhaa tämän pienen «kilpailijan» takia, jätä tämä vaihtoehto pois kokonaan ja keskity lapsettoman naisen etsimiseen.

Venäjällä jotkut naiset väsyneenä aviopuolison etsinnästä ymmärtävät että aika menee eikä sitä voi kääntää, päättävät synnyttää lasta ilman aviopuolisoa.

Suurella todennäköisyydellä sellainen «potentiaalinen isä» ei tiedäkään että hänellä on jossain jälkeläisiä.

Aika menee ja jotkut yksinhuoltajat ymmärtävät, että äitiyden onni ei ole kaikki mitä nainen tarvitsee ollakseen onnellinen, hän kaipaa miestä elämään. Koska nainen tietää mitä häntä odottaa jos hän menee naimisiin venäläisen kanssa hän rekisteröityy kansainvälisellä deittisivustolla.

Nämä naiset ymmärtävät hyvin miksi he ovat täällä. Oman päätöksen tulla äidiksi he olivat ottaneet kaikella vastuulla. Heillä on kokemusta lapsen kasvatuksesta yksin, heistä tulee hyvä venäläinen vaimo.

Hän huolehtii sinusta ja lapsesta samalla tavalla, kunhan tulette siihen pisteeseen että perhenne voisi kasvaa tästä vielä. Lapsestasi tulee aina huoliteltut ja rakastetut ja nainen tulee tuntemaan suurta kiitollisuutta että olet vastaanottanut lämpimästi hänen lastaan.

naisesta jolla on lapsi Muita artikkeleita

http://russia-girl.org/inf_19.html

http://russia-girl.org/inf_100.html