Minkälaisia miehiä venäläiset naiset etsivät online-deittisuvustoilta

filady Suurin osa venäläisten naisten profiileista jotka ovat kansainvälisellä deitti-sivustolla alkavat sanoilla: «etsin kunnollisen miehen perheen perustamiseen». Täydellisen miehen ominaisuuksia voi listata loputtomiin, mutta tässä yritimme kootta venäläisten naisten kaikista halutuimmat ominaisuudet joita naiset toivovat löytyvän ulkomaalais- aviomiesehdokkalta.

.

Ensinnäkin, venäläiset naiset valitsevat sellaisia miehiä, joiden tiedot on helppo lukea, arvioida ja analysoida. Näitä tietoja ovat ikä, rakenne, pituus, kansalaisuus, kaulutustaso, tottumukset. Jotkut naisista eivät kiinnitä huomiota koulutukseen, toiset taas ajattelevat sitä tärkeäksi. Tämän lisäksi vaatimukset ulkonäköön heiltä puuttuvat miltei ollenkaan..

.

Venäläiset naiset ovat sitä mieltä, ettei miehen tarvitse olla kaunis, vaan riittää kun on mielenkiintoinen ja hurmaava..

.

Suuri merkitys miehen etsinnässä on myös miehen sosiaalisella ja taloudellisella tasolla. Naiset tutustuvat mielummin ulkomaalaisiin jotka ovat vähintään keskituloisia. Tästäkin säännöstä on poikkeuksia. Joitain naisia ei pelota ollenkaan tulevaisuus — elämän rakentaminen tyhjästä on venäläisen mentaliteetin ominaisuus..

.

Monille naiselle on tärkeätä myös kiinnostuksen kohteesi ja harrastuksesi. Omissa profiileissaan ne kertovat kiinnostuksista, antaen näin ymmärtää, että heille tärkeä asia on yhteiset harrastukset. Esimerkiksi, jotkut naiset ilmoittavat rakkaudestaan kotieläimiä kohtaan, rakastavat valokuvaamista, tanssia, kuntoilua, teatteria, musiikkia tai elokuvia. He odottavat sinulta, että myös sinä ymmärrät heidän kiinnostuksen kohteita..

.

Yksi tärkeistä aiheista on uskonto. Jos olet tutustunut Venäjän historiaan niin tiedät että uskonto oli Venäjällä pitkään kielto alla. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen jokainen voi itse määrittää oman uskonnon ja valita tämän henkilökohtaisen asian itse..

.

Tällä hetkellä suurin osa väestöstä on ortodokseja. Jotkut nuoret naiset, jotka ovat kasvaneet uskovaisissa ortodoksisissa perheissä ilmoittavat profiileissaan ettei missään nimeessä ole valmiita vaihtamaan uskontoa..

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mitä venäläiset naiset etsivät kansainvälisillä deittisivustoilla?

Miten tutustua vakavan suhteen haluavaan venäläiseen naiseen

Miten tutustua venäläiseen naiseen eikä tulla petetyksi

.

Jos testitulokset osoittautuvat, että sovitte hyvin tälläisen naisen kanssa ja jos sinua ei pelota pienet vaikeudet, voit yrittää keskustella hänen kanssaan..

ladyforrelax .

Sinun ei kannata aloittaa uskonnosta puhumista. Jos ymmärrätte että välissänne on jotain ja elämännäkemyksenne ovat hyvin samanlaisia niin ajan myötä uskonnon kysymys häviää itsestään. Kuten ylläolevasta käy ilmi, suomalaisten miesten etujen lista on houkutteleva venäläisille naisille, he ovat myöskin joustavia ominaisuuksien suhteen. Se tarkoittaa sitä että venäläiset naiset ovat kaikista lojaalisimpia ja joustavia. Kaikki mitä sinulta tarvitaan on vähän apua ja kärsivällisyyttä..

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit