Tutustuminen venäläiseen naiseen: miesten tyypillisimmat virheet

venäläiseen naiseen Deittisivustolla rekisteröitymispäätös tarkoittaa, että olet valmis sitoutumaan ja myös siitä että ihailet venäläisiä naisia. Katsotaan nyt sellaisten miesten tyypillisimmät virheet jotka haluavat samaa, mutta eivät tee tarpeeksi saavuttakseen tavoitteen.

No niin, miten kannattaa ja miten ei kannata toimia:

- Et saa suhtautua huolettomasti profiiliin. Älä missään nimeessä laita esim. huonolaatuisia kuvia sivuille.

Jos et osaa puhua venäjää, niin parempi olisi ensin pyytää apua kääntäjältä. Tekstiviestisi pitää olla selkeä venäläiselle naiselle, eivät kaikki ole valmiita selvittämään jokaista "salaperäistä lausetta", jotka ovat tehty tavallisella online kääntäjällä.

Jos olet valintatilanteessa ja keskustelet kahden naisen kanssa, älä lähetä molemmille samanlaisia viestejä joissa vaihdat vain nimiä. Tälläinen toiminta on väärä pohjimmiltaan. Anna jokaiselle omaa aikaa ja keskustele persoonallisesti.

- Ei kannata ajatella, että venäläinen nainen vastaa heti sinun viestiin. Deittisivusto ei ole taikatehdas, se on vain työväline, joka auttaa sinua onnistumaan.

- Jos luulet, että on jo kulunut tarpeeksi aikaa, mutta sinulle ei vieläkään vastata, niin ei tarvitse syyttää sivustoa siitä. Elämässä, niinkuin tiedämme, kaikki ei aina tapahdu nopeasti. Emme elää täydellisessä maailmassa. Tarkasta itsesi, analysoi tieto itsestäsi, jonka olet kirjoittanut sivustolle, voi olla, että sinun pitää uusia se? Tai aloita keskustelu itse, venäläiset naiset tykkää viisaista miehistä.

- Toinen huomautus. Olet onnekas ja löysit venäläisen vaimon, jonka voit kuvitella täydelliseksi vaimoksi sinulle. Ei kannata venyttää aikaa puhuessa online. Se voi loppua siihen, että te molemmat kyllästytte toisiinne. Ratkaisu: pitää tehdä jotain ja aloittaa juttelun oikeassa elämässä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Miksi suomalaiset miehet valitsevat nyt useammin venäläisen naisen

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

Nettideittailun salaisuudet: minkälaisiin viesteihin venäläiset naiset vastaavat

- Huolestuttavia asioita maineesta. Jotkut, erityisen herkät miehet, huolestuvat siitä, että heidän oleskelu nettisivustolla paljastuu muille (ystäville, vanhemmille).

Tämmöisiä tapauksia voi tapahtua yhdelle ihmisille tuhannesta. Jos tämä ei vieläkään rauhoittanut sinua, niin kannattaa vähän pidättyä laittamasta liian paljon tietoa itsestään ja kertoa sukulaisillesi siitä, että haluaisit koeta onnea tällä tavalla. Olemme varmoja, että he ymmärtävät sinua.

naisenwomen

- Luottaminen. Vaikka meillä on takuu siitä, että meidän sivustolla rekisteröityneillä ihmisilla on vakavat aikomukset, emme voi olla varmoja siitä, että puhuminen ei houkuttele seuraavan kerran playgirl:ia, joka istuu tylsässä toimistossa (emme pysty lukea muiden ajatuksia). Puhe ei ole tietenkään huijareista. Sellaisia naisia voi helposti "selvittää". He kirjautuvat sivustolla aina melkein samaan aikaan, eikä missään tapauksessa suostu näkemään offline.

Älä suhtaudu huolettomasti näihin neuvoihin ja etsi omaa naistasi online deittipalvelustamme!

Muita artikkeleita

http://russia-girl.org/inf_100.html

http://russia-girl.org/inf_Mit--miehen-kannattaa-kirjoittaa-deittisivustoilla.html