Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

Ei ole salaisuus, että venäläiset naiset ovat suosittuja suomalaisten miesten keskuudessa. Ja se ei ole ihme, sillä he ovat hyviä äitejä ja kodin haltiattaria. Jos olet valmis perustamaan perheen ja omana toisena puoliskona näet venäläisen naisen, niin olisi tarpeellista tietää miten voit tutustua venäläiseen naiseen ja tehdä vaikutuksen.

Kaikista helpoin ja käytännöllisin tapa tutustua venäläiseen naiseen on rekisteröinti meidän kansainvälisellä sivustolla.

Jos haluat tosiaan saavuttaa tavoitteen niin ole tarkka ja asiallinen. Tämä on ensimmäinen asia mihin potentiaaliset keskustelukumppanit kiinnittävät huomiota.

- Profiilin täyttämisessä ole oma itsesi. Muista, että venäläiset naiset tunnistavat epärehellisyyden, sillä he omaavat kokemuksen jos ei yhteisestä asumisesta niin seurustelusta miesten kanssa.

naiseen

- Tee pari kuvaa sekä jokapäiväisessä että asiallisessa asussa, valitse se maulla. Venäläiset arvostavat hyvän maun. Ja hymyile! Naiset tarvitsevat hymyäsi.

No niin, rekisteröinti on sujunut hyvin, voi olla että valitsit myös erityisjäsenyyden ja aloitit chattailunkin.

Kulttuurinne ovat erilaisia ja on mahdollista, että teille tulee jonkunnäköisiä vuorovaikutusvaikeuksia, miten niitä voi ennaltaehkäistä tai poistaa?

- Kun kerrot itsestääsi tee se dialogi — muodossa. Lue hänen kirjoituksia, kysy, mutta hellävaraisesti, älä ole liian hyökkäävä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Minkälaisia miehiä venäläiset naiset etsivät online-deittisuvustoilta

Mitä miehen kannattaa kirjoittaa deittisivustoilla?

Olet tuonut venäläisen naisen Suomeen, mihin valmistautua

 

- Jos ongelmana on kielimuuri, apuna on meidän online-kääntäjä. Jatkossa kannattaa aloittaa joko kielen opiskelu, tai käyttää kolmannen osapuolen tulkkina.

mahdollista

- Venäläisen kulttuurin ja mentaliteetin tuntemus olisi hyödyllistä, niin ymmärrät paremmin naisen motiiveja.

- Älä ylireagoi, älä mene liiallisuuksiin. Ei tarvitse ylireagoida tai näyttää yli-iloiselta esim. tutustumisenne takia. Ole rehellinen, äläkä yritä näyttää jonkun muun roolia. Ei ole mahdollista esittää jotain muuta mitä et ole pitkään. Tämän lisäksi, jos tutustumisesta tuleekin jotain isompaa ja tapaatte tosielämässä, tälläinen valhe tulee nopeasti ilmi. Venäläiset naiset tunnistavat valheen ja pelkäävät sitä.

- Älä tee mitään lupauksia heti alusta, äläkä tee heti lahjoja. Venäläiset naiset, kuten suomalaisetkin, rakastavat lahjoja, mutta odota jonkun aikaa, tai kumppanisi voi päättää että sinulla on jotain epärehellisia motiiveja, jopa jos sellaisia ei olekaan.

Tässä on tärkeämmät säännöt online — deittailusta ja venäläisten naisten kanssakäymisestä. Kun seuraat sääntöjä, tapaat varmasi unelmiesi naisen sivustoillamme. Me autamme sinua tässä.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit