Nettideittailun salaisuudet: minkälaisiin viesteihin venäläiset naiset vastaavat

Yhteistyössä kolleegojen kanssa olemme tutkineet 100 000 ensiviesteja, joita ulkomaalaiset lähettävät venäläisille naisille. Tutkimuksen aikana kävi ilmi seuraavat säännöllisyydet:

- Verkko etiketti. Verkkoetiketilla on suuri merkitys. On aika selvää että jos olet ulkomaalainen kielioppivaatimukset eivät ole niin korkeita. Mutta hellävaraisuus ja kohteliaisuus, kun kirjoitat tuntemattomattomalle venäläiselle naiselle nostaa mahdollisuuksia saada vastauksen 30 prosentilla.

- Seksuaalinen viehättävyys. Ei ole salaisuus, että miehet rakastavat ikäänkuin «silmillä». Kuvien lisäksi sivuillamme vietetään jatkuvasti erilaisia bikini-kilpailuja, jotka ovat erittäin suosittuja miesten keskellä. Jos olet huomannut naisen muotoja, ei kannata tehdä selkeästi seksuaalisia komplimentteja heti ensimmäisessä viestissa.

naisett

- Ensimmäisen tervehdyksen tärkeys. Kielimuurin ei tarvitse olla esteenä tutustumiselle. Jos haluat että hän huomaa viestiäsi, älä kirjoita tylsiä «Hei, mitä kuuluu?» viesteja. Suurin mahdollisuus tässä on että et koskaan saa selville mitä hänelle kuuluu. Löydä mielenkiintoisia ja hauskoja tervehdyksiä, vaikka sanakirjasta. Jos et voi tai halua tehdä sitä itse autamme tässäkin asiassa. Sivuiltamme löydät myös tulkkaus- ja käännöspalveluita.

- Henkilökohtainen suora seurustelu. Emme suosittele tarjota deittisivustoilla rekisteröityneelle venäläiselle naiselle puhelimen tai muiden palvelujen kautta tapahtuvaa kanssakäymistä. Varmasti, myöhemmässä vaiheessa haluatte jutella puhelimitse, mutta ei heti alussa. Venäläinen nainen voi ajatella että sinulla on jotain kieroa mielessä tai haluat tarjota hänelle jotain säädytöntä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Minkälaiset venäläiset naiset etsivät vakavia suhteita online

Miten toimia jos pidät naisesta jolla on lapsi

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

- Naisen mielenkiinnon kohteet. Alusta asti puhukaa hänen mielenkiinnon kohteista. Älä sano että olet kiinnostunut vain hänen ulkonäöstään, mutta myös hänen elämänkatsomuksestaan ja sisämaailmastaan. Venäläiset naiset arvostavat sitä.

salaisuudet

- Älä ujostele pyytää anteeksi. Verkosta voi löytää paljon tietoa venäläisistä naisista, myöskään ei niin positiivista. Voi olla että omaat oman kokemuksen asiasta, mutta samanlaisia ihmisia ei ole, joten suurin osa venäläisistä naisista ei pidä liian itsevarmoista herroista. Helpon fraasin avulla: «Pyydän anteeksi ...» viestin alussa teet heti mukavan vaikutuksen. Mahdollisuus vastaukseen kasvaa vielä 25%.

- Uskonto. Uskonto ei ole niinkiin tärkeä asia kun tutustut venäläiseen naiseen. Tämän lisäksi suomalaiset miehet, jopa muslimit, voivat mennä naimisiin kristittyjen kanssa, mutta ei kannata huolehtia tästä etukäteen. Tästä asiasta huomioiminen voi vaikuttaa negatiivisesti suhteen alkuun.

Nämä suositukset ovat yleisiä eivätkä koske jokaista tapausta. Päätä itse haluatko käyttää näitä vai et.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit