Milloin on oikea aika jatkaa tutustumista offline — tilassa?

Ok, olet tutustunut täydelliseen venäläiseen naiseen deittisivuston kautta, asut Suomessa ja hän — Venäjällä. Juttelette usein, odotatte innolla hänen soittoa, unelmoitte häistä ja molemmat ovat iloisia.

Kuulostaa romanttiselta, mutta miten pitkään tälläiset suhteet kestävät? Tämä kysymys vaatii miettimistä, sillä moni pari ei ole kestänyt ajan pitkää kulkua.

Laaja kokemuksemme osoittaa, että liiallinen odottaminen ja ajan venyttäminen erottaa lopulta 50% pareista.

Ajatelkaa. Yleensä, ensimmäinen tapaaminen tapahtuu kolmen — yhdeksän kuukauden kuluttua. Sillä aikaa omaatte jo netti-chattailu ja puhelinkeskustelu kokemuksen.

Vihdoinkin ensimmäinen tapaaminen! Paljon jännitystä, odotusta, paljon romantiikkaa ja onnea siitä, että katsotte rakkaan silmiin ruudun läpi.

naiseenn

Ymmärrätte jo, että pidätte toisistaan ja että tämä on se kaikista kaunein, tunnollinen ja huolehtivainen venäläinen nainen josta olet unelmoinut niin kauan! On mahdollista että tapaatte hänen «puolella» tai Suomessa, tai lähdette yhteiselle romanttiselle matkalle ja teitä odottavat uudet mielenkiintoiset seikkailut.

Nautitte toistenne seurasta ja haluatte yhdistää rakkauttanne, perustaa perheen ja synnyttää lapsia, lahjoittaen heille omaa rakkautta, mutta tulee aika kun teidän pitää erota väliaikaisesti, pitää tauko.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Minkälaiset venäläiset naiset etsivät vakavia suhteita online

Miten toimia jos pidät naisesta jolla on lapsi

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

Teidän molempien on nyt hyvä miettiä yhdessävietetyistä hetkistä, oletteko valmiita sitoutumaan ja mennä naimisiin. Tässä vaiheessa voikin tulla jo kompastuskiviä. Miten säilyttää tämä herkkä tunne?

 

Kelataan vähän taaksepäin. Kun päätät löytää venäläisen naisen online-deittipalvelusta, on hyvä ymmärtää, että asutte eri maissa, ja että mitä todennäköisemmin ette pysty näkemään toisiaan joka viikonloppu. Pitkä odotusaika voi tuoda epäilyksiä sekä sinulle että naisellesi.

tilassa

Jossain vaiheessa online-keskustelua tulee tarve nähdä offline-tilassa. Tämä on paras hetki ymmärtää naisesi motivaatiota. Onko hän valmis sitoutumaan? Tai olette vain vähän kiinostuneita toisistaan. Jos tämä on vain flirttailua, voitte molemmat jatkaa keskustelusta nauttimista. Mutta jos tunnette vastustamattoman halun nähdä ja mietitte ikuista yhdessäolemista ja naimisiinmenoa, älkää rankaistako teitä molempia erossa olemisella.

Jos alunperin rekisteröidyit palveluun tarkoituksena vaimon löytäminen, niin se tarkoittaa että olet valmis perheen perustamiseen. Jopa jos tällä hetkellä sinulla on jotain materialistisia vaikeuksia, ei kannata tästä syystä peruttaa omia suunnitelmia.

Suurimman osan venäläisiä naisia ei pelota ajoittainen finanssi-ongelma jos he näkevät miehessä potentiaalin. Tämän lisäksi he voivat auttaa näiden ongelmien ratkaisemisessa.

Jos odotat liikaa, venäläinen nainen voi ajatella että hylkäät häntä, eikä anna sinulle siitä anteeksi.

Sinulla on kuitenkin miettimisaikaa, puolesta vuodesta-vuoteen ensimmäisestä tapaamisesta, vaatimuksena on vain se, että tapaatte ja seurustelette kuitenkin säännöllisesti.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit