Tutustuminen venäläisen naisen kanssa online ja tapaaminen offline — tilassa.

Tutustuminen ja jutteleminen venäläisen naisen kanssa tulee jossain vaiheessa siihen tilanteeseen että tapaatte offline-tilassa. Miten tapaamiseen voi valmistautua etukäteen?

Ei tarvitse vakuuttaa, että tapaaminen tapahtuisi ehdottomasti Suomessa. Täydellistä olisi jos tapaaminen tapahtuisi «neutraalialueella», vositte tavata jossain kolmannessa maassa, mennä matkalle. Muista, että jutteleminen video-chattien kautta tai puhelimessa on helpompaa, kuin kiiretön jutteleminen silmiin katsoen. Eli ensivaikutelma voi olla vähän kireä, mikä voi luoda esteitä alussa.

Paljon helpompaa ja hauskempaa olisi yhdessäolo paikallisia nähtävyyksiä katsoen, ravintoloissa ja kahviloissa vierailu, jossa voi maistaa paikallista ruokaa jne. Tämän lisäksi olisitte samassa tilanteessa — vieraana molemmat. Jutteluaiheita tulee varmasti runsaasti, voit nauttia ja tutustua rauhassa uuteen tuttavaan.

naisenfinn

Kun menet ensimmäisen kerran treffeille venäläisen naisen kanssa, muista:

- Maksukysymys. Maksuista on parempi huolehtia jokaisen itse. Jos kuitenkin huomaat, että naisella on rahaan liittyviä ongelmia, niin voisit huomaamattomasti tarjota omaa apua. Jos kysymyksiä jotka liittyvät rahaan, ei ole, tästä asiasta ei kannata huolistua. Te molemmat haluatte, että ensimäinen tapaaminen sujuu hyvin. Älä yritä pakosta maksaa itse, venäläinen nainen voi ymmärtää sen väärin merkkinä että hänestä tulisi riippuvainen sinusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mitä venäläiset naiset etsivät kansainvälisillä deittisivustoilla?

Miten tutustua vakavan suhteen haluavaan venäläiseen naiseen

Miten tutustua venäläiseen naiseen eikä tulla petetyksi

- Huolehtivausuutesi. Suurin osa miehistä ovat unohtaneet mitä tarkoittaa huolehtivainen käytös. Naiset todella arvostavat sitä.

- Kaikki naiset tykkäävät lahjoista, mutta ei kannata ensimmäisellä tapaamisella antaa hänelle lahjoja. Venäläinen nainen voi ajatella, että yrität vaikuttaa häneen sillä tavalla, koska sinulla ei ollut muuta tarjottavaa. Tietenki, muutama ei kovin kallis matkamuisto, kukat, suklaa ja moni muu naisten juttu olisi muka lisäys, mutta älä mene liiallisuuksiin.

 

Jos jostain syystä sovitte tapaamisen Venäjälle, niin kannattaa etukäteen selvittää Suomen konsulaatin tiedot varmuuden vuoksi.

Tutustuminen

Paluulipun kannattaa ostaa avoimella paluupäivämäärällä. Toivoomme, että tapaaminen venäläisen naisen kanssa sujuu hienosti, mutta olisi hyvä kuitenkin ostaa lipun avoimella päivämäärällä, sillä joskus voi tapahtua kaikenlaista.

Jos sovitte tapaamisen kotimaassasi, yritä tehdä niin, että nainen tuntisi itseään kuin kotona:

- Ole varma, että asunto jossa nainen tulee asumaan on kotoisa, hyvässä kunnossa ja sijaitsee hyvässä paikassa.

- Suunnittele kulttuuriohjelman

- Jos olet suunnitellut kumppanillesi ystävien tai perheen esittelyn, kerro naiselle etukäteen ettei se tulisi yllätyksenä ja pyydä häneltä luvan esitellä häntä. Kerro myös kavereille ja sukulaisille etukäteen suunnitelmistasi. Jos naisella on lapsi, kerro siitä vanhemmille etukäteen.

- Tehkää valintoja yhdessä.

- Ensimmäinen tapaaminen offline - on tärkeä askel, anna naisen olla oma itsensä. Anna hänen tuntea olonsa rauhalliseksi, niin huomaat venäläisen naisen kaikessa hänen kauneudessaan.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit