Naimisiin venäläisen naisen kanssa: yhteiselämän aloittamisen erityispiirteet

Tutustumisesi venäläisen naisen kanssa on tullut siihen onnelliseen hetkeen että olette jo naimisissa, tuore vaimo on kotona ja parinne tekee yhteisiä askelia elämäntiellä. Tämä on hieno aika!

Tässä vaiheessa voi ilmetä jotain vaikeuksia, mitkä liittyvät vaimon tottumiseen tuntemattomaan maahan. Älä ylläty jos hänen iloisuus vähenee pikkaisen ja nainen on vähän surullinen tai jopa hermostunut.

Ymmärtäksesi venäläisen naisen kuvittele itseäsi vieraassa maassa, ilman kieltä, ystäviä tai sukulaisia ja yritä ymmärtää häntä. Miten voit auttaa häntä kotiutumaan uuten maahan ja uuteen kotiin?

Mitään isompia uhrauksia sinulta ei tarvita. Ainoa mitä tarvitaan on kärsivällisyys, rakkaus vaimoa kohtaan ja huolehtivaisuus. Pienet vaikeudet voi aina voittaa, kunhan olette yhdessä ja pidätte toisistaan huolta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Miksi suomalaiset miehet valitsevat nyt useammin venäläisen naisen

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

Nettideittailun salaisuudet: minkälaisiin viesteihin venäläiset naiset vastaavat

naisenanssa

Tässä on muutama vinkki ulkomaalaiselle, joka on naimissa venäläisen naisen kanssa:

- Alkuvaiheessa naisellasi on ikävä sukulaisiaan. Hän soittelee usein sukulaisilleen ja jakaa uutisia. Anna hänelle luvan puhua sukulaisilleen niin kauan, kuin hän sitä tarvitsee, sillä Skype puhelut ovat ilmaisia.

Ajan kuluttua puheluiden määrä ja aika vähentyy. Hän purkaa tunteet ja alkaa järjestellä uutta kotia. Ongelma häviää itsestään.

- Auta naista kielenoppimisessa. Myöskin siinä tapauksessa kun te molemmat osaatte puhua venäjää ja englantia, hänen on pakko osata maan kieltä. Sovitkaa, että puhuisitte toisillenne vain sillä kielellä, huomauta hänelle virheistä. Näin hän alkaa nopeammin ymmärtää kieltäsi.

Olisi todella hyvää, jos voisit auttaa häntä löytämään sopivat kielikurssit. Näin vaimosi saa välttämättömiä tietoja ja vertaistukea.

 

Ei ole salaisuus, että päätös muutta ulkomaille tulee yleensä mieleen aktiivisille ja sosiaalisille naisille. Joskus heillä on vaikeaa olla ilman sosiaalista verkostoa. Tehtävinäsi on sen tyhjyyden poistaminen hänen ympäriltä.

naisenkanssa

Erinomainen vaihtoehto tässä on joku mielenkiintoinen harrastus — se voi olla urheilu, tanssit, ompeleminen, kokkaaminen, kuntoilu jne.

Jos hän ei vielä voi vierailla näissä paikoissa yksin, niin tarjoa hänelle omaa apua. Yhdessä voitte käydä uimahallissa, tanssia tai keilata.

Kerro naisellesi käyttäytymistavoista, etiketistä ja perinteistä, joita hyväksytään Suomessa. Kun annat enemmän huomiota ja autat, hän oppii nopeasti erityispiirteitä ja liittyy nopeammin perinteisiin.

Tärkeintä on muistaa, että tämä vaihe on kaikista vaikein venäläiselle naiselle. Yritä antaa naiselle enemmän syitä olla iloinen. Kutsu hänet kävelylle, romanttiselle illalliselle, hemmottele häntä lempimakeisillaan ja muilla asioilla jotka tekisivat häntä iloiseksi.

Vähitellen epävarmuus poistuu, ja huomaat, kuinka naisesi on muuttunut ja kuinka paljon iloa hän on tuonut mukanaan kotiisi. Kun kaverisi tulevat seuraavan kerran kylään, he varmasti kysyvät — miten onnistuit tapaamaan näin viehettävän venäläisen naisen?

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit