Miten tutustua venäläiseen naiseen eikä tulla petetyksi

Ei ole niin monta vaihtoehtoa miten tutustua venäläiseen naiseen. Pääosin ne ovat online-deittipalveluja ja häätoimistot. Jotkut löytävät kohtalonsa nepeammin kuin toiset, jotka etsivät sitä vuosia. Tärkeintä on ettei kumppanisi osoittaudu skammeriksi. Jotkut miehet saavat sellaista negatiivista kokemusta ja lopettavat online-etsintää kokonaan, jotkut jatkavat etsintää, mutta varovaisemmin.

Miten tunnistaa skammeri-nainen? Mitä tehdä tai pikemmiten mitä ei kannata tehdä ettei tulisi moisia ongelmia? Vastauksena on pari helppoa neuvoa, joita pitää muistaa aina kun tutustuu naiseen netin kautta.

1. Perinteinen skammeri-valokuva on tyypillinen slaavilainen ulkonäkö, vaaleat hiukset, siniset silmät, kaikki mitä viehettää ulkomaalaisia. Hänen profiilissaan lukee vakavista suunnitelmistaan, perheen perustamisesta ja siitä ettei hauskanpito kiinnosta häntä.

Voi olla että hän kertoo tarinan epäonnellisesta, mutta lapsettomasta avioliitosta, mikä sai hänet etsimään aviomiehen Suomesta.

naiseenv

Useimmiten tälläisten profiilien takana ovat miehet.

2. Kun ehdotat hänelle videochatin tai Skypen hän vastaa ettei onnistu, sillä hän ei omaa tietokonetta. Puhelimitse jutteleminen ei myöskään onnistu, sillä hän on hävittänyt puhelimen (tai se on varastettu, rikki) ja uuden ostaminen ei nyt ole mahdollista. Se ettei nainen halua puhua kanssasi on huolestuttava merkki.

3. Yleensä, ekat viestit ovat hyvin tyypillisiä, skammerin pitää saada sinut uskomaan, että tunnette hyvin toisiaan. Makunne, halunne tulevat olemaan hyvin samanlaiset. Kohta hän ilmoittaa sinulle, että olen hänen unelmien mies. Seuraavaksi saat vielä pari viestiä jossa hän ilmoittaa olevansa rakastunut, haluavansa henkilökohtaisen tapaamisen kanssasi ja odottaa tapaamista innolla.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Minkälaisia miehiä venäläiset naiset etsivät online-deittisuvustoilta

Mitä miehen kannattaa kirjoittaa deittisivustoilla?

Olet tuonut venäläisen naisen Suomeen, mihin valmistautua

4. Sen jälkeen skammerilla on vain yksi idea — saada sinulta rahaa. Esimerkiksi, olette sopinut tapaamisesta, odotat venäläistä naista, mutta voi kurjuus, hänellä on juuri nyt rahallisia ongelmia (hänet on juuri irtisanottu, palkaa ei ole maksettu, rahat on varastettu jne.). Jos laitat hänelle vähän matkakulurahaa, lainaksi, tietysti, hän tulee samantien luoksesi. Tämä on kaikista tyypillisin esimerkki, mutta kokeneet skammerit toimivat niin, että tarjoat omaa apua jopa itse.

tullpetetyksi

Tästä tulos:

- Ole varovainen jos nainen on erityisen omatoiminen ja näyttää mallilta;

- Tarkista aina Skypen kautta, jos ei ole omaa tietokonetta, niin nettikahvilassa, niitä on joka puolella Venäjää;

- Jos pari viestiä myöhemmin nainen ilmoittaa että olet hänen unelmien mies, älä ole sinisilmäinen, vaikka se kuulostaa erityisen mukavalta;

- Älä missään nimeessä siirrä hänen tililleen rahaa, vaikka hänellä olisi minkälaisia selityksiä tahansa;

- Älä anna omia tietoja tai kopioita henkilöpapereista. Älä lähetä paketteja tai tee muita viattomia pyyntöjä.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit