Miten tutustua vakavan suhteen haluavaan venäläiseen naiseen

Jokainen online-deittikokemuksen omaava mies tietää, että naisen löytäminen flirttailu-mielessä ei ole vaikeaa. Tälläinen mies pitää vain hauskaa, eikä ajattele mitä motiiveja on naisella joka on etsimässä vakavaa suhdetta ja aviomiestä.

Internetissä on riittävästi tietoa siitä, miten löytää vakava mies, mutta miten pitää toimia miehen, joka on etsimässä vakavaa naista perheen perustamiseen?

- Jos onnistuit löytämään naisen, joka on valmis sitoutumaan sinuun, älä lähetä hänelle valokuvia jossa olet rantashortseissa tai uimahousuissa, tai tilassa jossa on seinissä puolialastomien seksikkäiden naisten kuvia

- Moni mies ei ajattele kuvia tarpeeksi kun lisää ne profiiliin. Eikä kiinnitä huomiota siihen mikä pistää naiselle silmään. Esimerkiksi, lähetät kuvan jossa olet hienona siisteissa vaatteissa, hymy kasvoilla ja taustalla näkyy rikkinäinen sohva tai likainen tapetti. Tästä ei tule hyvä vaikutelma. Muista, että venäläiset naiset ovat tarkkoja ja huomaavat pikkuasioita.

- Profiilitietojen on oltava selkeät, mutta ei liian paljastavat. Pidättele omaperäisestä vitseistä, voit käyttää niitä myöhemmin, kun juttelette vaikkapa harrastuksista. Profiiliin on laitettava suhtautumisesta lapsiin. Jos et ole valmis perustamaan lapsiperheen nyt tai et halua lapsia ollenkaan, ole rehellinen ja kerro tästä profiilissasi.

Jos haluat jälkeläisiä tai et vastusta sitä että naisella on jo lapsia, kerro myös siitä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Minkälaiset venäläiset naiset etsivät vakavia suhteita online

Miten toimia jos pidät naisesta jolla on lapsi

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

Mitentutustua

- Jos harrastat jotain lajeja, esimerkiksi, kiipeilyä, laita pari kuvaa, jossa olet varustautunut ja kiipeät. Ihmisiä on erilaisia eikä jokainen haluaa hyväksyä jotain vaarallisia lajeja tai urheilua, parempi ilmoittaa tästä etukäteen.

- Jos et ole kovin varakas ja ajattelet että vaimon on osallistuttava perheen elättämiseen ilmoita se varovasti profilissasi. Olisi riittävää vain merkata että olet keskituloinen. Tässä tapauksessa annat ymmärtää että häntä ei odota talo palvelijoilla, eikä Ferrari ja rajoitat itseään naisista jotka ovat etsimässä vain kaunista elämää.

- Kun olet valinnut sopivia naisia, yritä olla puhumatta seksista alussa. On ymmärrettävä että se asia on mielessä, mutta naiset voi ajatella että olet vain seuraava seksi-turisti joka vain peittää omat aidot motiivit. Tälläisiä miehia on deittisivuilla todella paljon.

Ole oma itsesi ja onnesi hymyilee sinulle venäläisen naisen kauniilla hymyllä!

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit