Opi venäläisen sielun salaisuuksia: miten lumota venäläinen kaunotar

venaonline Salaperäiset venäläiset naiset houkuttelevat ja intrigoivat käytännönläheisiä suomalaisia miehiä. Miten saada molemminpuoleinen ihastus online-tutustumispalvelussa?

Aluksi täytyy ymmärtää mitä venäläinen nainen odottaa suomalaiselta mieheltä.

Venäläinen nainen haluaa miehen, jolla on perinteistä länsimaista vakautta ja itämaista intohimoa ja romantiikkaa.

Suomalaisissa miehissä on eniten sitä mitä houkuttaa venäläisiä naisia eniten.

Historiaallisista syistä venäläiset naiset ovat myös itse osaksi eurooppalaisia, osaksi itämaisia ja se tarkoittaa että heillä on tavallaan «immuunijärjestelmä» feminismista, joka on vallannut länsimäiset naiset. Vaikka venäläinen nainen on fiksu ja älykäs, hän ei suhtaudu mieheen kuin poikaystävään tai aviopuolisoon jolle pitää aina näyttää paikkansa ja demonstroida omat osaamiset. Se ei ole hänelle mielenkiintoista ja on ihan vierasta. Omassa miehessä hän haluaa nähdä tuen, vahvan selän jonka takana hän ja lapset voivat tuntea itsensä rakastetuksi ja suojatuksi ja olla varma tasokkaasta perheelämästä.

Nainen odottaa kumppaniltaan miehekästä käytöstä. Esimerkiksi, kun olet kutsunut venäläista naista ravintolaan, niin ole valmis siihen, että hän ei edes mieti ottaa lompakkoaan mukaan maksamaan itsestään. Hän tietää, että hänen vastapäätä istuu oikea mies, joka huolehtii asiasta.Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mitä venäläiset naiset etsivät kansainvälisillä deittisivustoilla?

Miten tutustua vakavan suhteen haluavaan venäläiseen naiseen

Miten tutustua venäläiseen naiseen eikä tulla petetyksi

Ostaa itselleen uusia tavaroita tai vaatteita on hänen tyyliä. Hänen mielestä sinun pitää hemmotella hänen pieniä heikkouksia. Toisaalta, eikö tunnu hyvälle kun naisesi on tyylikäs ja eleganttinen? Monet venäläiset naiset ajattelevat juuri näin. Huomaa, että tällainen ajatteleminen todistaa, että nainen on tullut idästä. Huomasitko että monissa perheissä, erityisesti muslimi perheissä on tapana ostaa koruja ja vaatteita vaimoille ja äideille. Kenellekkään ei tule mieleen, että nainen on ahne tai jotain vastaavaa. Se on yleistä ja tavallista.

Sen lisäksi venäläinen nainen jättää viimeisen sanan miehelleen, kun on kyse joistakin tärkeistä asiasta. Hän on kiitollinen sinulle sinun varmuudestasi.

«Täydellnen» mies tarkoittaa hänelle sitä, että mies huolehtii talouteen liittyvistä asioita. Hän olisi todella kiitollinen sinulle jos tiskaisit joskus tai veisit roskat. Tämmöiset pienet teot tarkoittavat paljon hänelle.

lumota venäläinen kaunotar

Tärkein, mutta ei viimeinen, henkiset ominaisuudet, jotka ovat erityisiä venäläisillä naisilla. Hänen kyky olla empaattinen ja uhrautuva. Hän on valmis tehkemään kaiken että perheessä olisi kaikki hyvin. Jokaisen vaikeuden hän jakaa puoliksi kanssasi. Voit olla aina varma, että saat häneltä tukea.

Sinulta hän odottaa vilpittömyyttä itseensä ja lapseensa kohti. Sinun pitää olla valmis auttamaan perheeseen liityvissä ongelmissa.

Epäiletkö edelleen kannattaako aloittaa vaimon etsimisen deittisivustolla?

Muita artikkeleita

http://russia-girl.org/inf_Miten-tutustua-venalaiseen-naiseen-online-paasalaisuudet.html

http://russia-girl.org/inf_13.html