Miten tutustua venäläiseen naiseen online: pääsalaisuudet

girlinfi Kun käännyt häätoimiston puoleen syy on ihan ymmärrettävä, haluat löytää kunnollisen naisen jolla on samanlaiset näkemykset, haluat rakentaa tasapainoisen suhteen joka lopuu onneliseen avioliittoon. Kukaan ei kuitenkaan ole vakuutettu mahdollisista pettymyksistä. Kun haluat välttää niitä, sinun täytyy keskittyä kunnolla tavoitteen saavuttamiseksi ja etsiä mahdollisen vaimon.

Onnistumisen periaate on tarkasti määriteltyt valinnan kriteerit

Esimerkiksi, olet päättänyt rekisteröityä deittisivustolle: olet täyttänyt profiilin, laitoit kuvia, suoritit testin. Sinulle tarjotaan mahdollisesti sopivia naisia jotka sopii sinulle psykologisen kuvan perusteella, mutta he eivät vastaa sinulle. Mitä teet? Olet myös hiljaa.

Jotkut miehet ei vain halua odottaa passiivisesti, suurin osa heistä saavuttaa tavoitteen. Ei voi sanoa että kaikki miehet löytävät haluamansa täydellisen venäläisen naisen, mutta he saavat kokemusta ja tämä tarkoittaa että heidän tutustumismahdollisuudet kasvavat koko ajan kokemuksen myötä.

Että tulos on juuri sellainen mitä haluat ensin pitäisi miettiä mitä oikeasti haluat ja mikä on todellinen motivaatiosi.

Yritä muistaa mitä virheitä olet tehnyt seurustellessasi suomalaisten naisten kanssa, mitä virheitä naiset olivat tehneet, mitä olisi voinut tehdä paremmin. Yritä analysoida ja käydä nämä tilanteet läpi, valmistaudu venäläisten naisten kanssa asioimiseen ja ota selvää mitä he arvostavat.

Tämän jälkeen et voi olla hiljainen ja passiivinen ja vain odottaa kun joku kirjoittaa tai vastaatko kaikkiin tuleviin viesteihin? Ei, sinusta tulee tarkka. Et voi tuhlata aikaa kaikkien naisten profiilien tutkimiseen. Etsit timantin.

Edellistä kokemusta käyttäen, analysoiden mitä on sinulle tärkeätä ja mitä oikeasti haluat voit täyttää profiilin oikein, suorittaa testin ja aloittaa venäläisen naisen etsimisen.

Todennäköisesti,et joudu odottamaan kauan naisten viesteja. Jotkut niistä on helppo ymmärtää. Esimerkiksi, jos olet pitkä mies, niin todennäköisemmin saat viestin naiselta, joka oli aina toivonut pidemmän miehen. Mutta, sinun pitää kiinnittää huomiota siihen että kaikista sinun ominaisuuksista hän kiinnitti huomioonsa juuri siihen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Miksi suomalaiset miehet valitsevat nyt useammin venäläisen naisen

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?

Nettideittailun salaisuudet: minkälaisiin viesteihin venäläiset naiset vastaavat

figirl

Tai, jos olet lyhyempi kuin keskivertainen mies, mutta omaat hyvän koulutuksen, voit saada viestin naiselta, joka toivoisi hyväkoulutetun miehen. Siinä tapauksessa pituudesta viestissä ei tule olemaan mitään mainontaa.

Toinen vaihtoehto, kaikki ominaisuutesi kertovat, että olet mukava ja asiallinen mies, mutta sinulla on tilapäisiä vaikeuksia (sattuu kaikille), tarvitset tukea ja haluat perustaa perheen. Varmasti moni venäläinen nainen ymmärtää sen ja kirjoittaa sinulle. Sinun täytyy antaa vähän aikaa ja tutkia — mitä nainen oikeasti haluaa. Mahdollisesti, hän haluaisi tukea sinua ja hänen ilmestyminen elämääsi olisi teidän uusi, valoisa alku.

Tietysti, tämä tieto on nyt yleistetty. Asian ydin on, ettei tarvitse odottaa viestiä venäläiselta unelmien naiselta. Unelman täytyy saavuttaa, mennä siihen virheiden ja epäilyksien kautta. Ei kannata odottaa kohtalon lahjoja, vaan rakentaa oman elämän itse.

Edellinen Artikkelit | Seuraava Artikkelit