fingirl

Olet tuonut venäläisen naisen Suomeen, mihin valmistautua

Jos perheunelmissasi oli aina läsnä kaunis, huolehtivainen ja kotirakas nainen joka rakastaa lapsia, se on ilman muuta venäläinen nainen.

Venäläiset naiset ovat fiksuja, uskollisia ja kärsivällisiä. Tänään tutustuminen verkon kautta ei ole ongelma. Teille ei tule ongelmia avioliiton tai Suomeen muuton kanssa.

Mutta, kannattaa kuitenkin tietää vähän venäläisten naisten erityispiirteistä, online-deittailut on yksi juttu, mutta henkilökohtainen seurustelu — toinen ja yhdessä asuminen — kolmas. Jotkut käyttäytymisongelmat voi antaa vaikutuksen että olisit tehnyt virheen, mutta älä kiirehdi, katso tilannetta toisesta kulmasta.

Jos otit vähän selvää etukäteen venäläistestä mentaliteetista, niin et ole varmasti yllättynyt että kaunis naisesi, jonka kanssa olette viettänyt paljon aikaa henkilökohtaisen tapaamisen aikana vaikuttaa vähän karkealta, tai jopa epäkohtelialta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mitä venäläiset naiset etsivät kansainvälisillä deittisivustoilla?

Miten tutustua vakavan suhteen haluavaan venäläiseen naiseen

Miten tutustua venäläiseen naiseen eikä tulla petetyksi

Kun olet ottanut selvää venäläisestä mentaliteetista, huomasit ehkä, että sen käytöstavat ja sosiaaliset normit eroavat länsimaisista käytöstavoista hyvin paljon, ja etikettisääntöjen rikkominen on jo melko normaalia. Hyvän kasvatuksen saaneen venäläisen naisen on vaikeaa pitää puolensa, samoin kuin olisi vaikeaa jäädä kuivaksi sateen aikana.

Jos huomaat, että naisesi käyttäytyy toisin mitä kotimaassasi on tapana, voit pehmeästi huomauttaa hänelle siitä. Usko pois, venäläiset naiset ovat hyvin ymmärtäväisiä ja opivat erityisen nopeasti. Hän ymmärtää nopeasti mitä häneltä odotetaan, yrittää muokautua tilanteen mukaan, löytää tarpeelliset tiedot verkosta tai kysyy sinulta. Menee vain vähän aikaa kun hän sopeutuu hyvin.

Joten, sinun ei tarvitse ihmetellä, että venäläinen nainen:

- Hymyilee harvoin. Saadakseen selvää miksi, riittää kun katsoo ihmisiä, jotka asuvat morsiamesi kotikaupungissa. Yleisesti Venäjällä ei ole tapana hymyillä toisilleen. Hyvää tarkoittavaa hymyä voidaan ymmärtää naureskeluna ihmiselle. Se on ongelma.

naisenfin

- Todella harvoin käyttää sanaa "anteeksi". Taaskin syy on siinä, että Venäjällä ei yleisesti hyväksytä pyytää anteeksi, koska monet on varmoja, että eivät he aiheuta haittaa, vaan niille aiheutetaan sitä.

- Ei tervehdi kaikkia. Juttelu tuntemattomien ihmisten kanssa Venäjällä ei vain hyväksytä. Tottaa, tänään suuremmissakin kaupungeissa ihmiset tervehtivät kaupoissa, pankeissa ja monissa muissa julkisissa paikoissa, mutta pikkukaupungeissa se on erilaista.

- Omistaa toisenlaisen huumorintajun. Monilla venäläisillä on tapana vitsailla vakavalla ilmeellä. Tässä tapauksessa olisi hyvä kertoa naiselle, että jos hän haluaa naurattaa keskustelukumppaniaan, niin on hyvä jos hän nauraisi vähän itsekin.

- Usein ei ole tyytyväinen elämään. Suomessa moni ihminen on tyytyväinen elämään. Tietenkin, vaikeuksia on kaikilla, mutta Suomessa ei ole tapana syyttää muita omista onnettomuuksista. Venäläisillä on trendikästä valittaa elämästään. Voit ilmoittaa morsiamelle oman mielipiteen siitä, ja vähitellen muuttaa hänen katseensa tästä asiasta hyvään suuntaan.

Tällainen käyttäytyminen ei mitenkään kuulu kaikille venäläisille naisille, mutta ajattelimme, että kannattaa ilmoittaa kuitenkin nämä asiat sinulle.

Muita artikkeleita

Miksi suomalaiset miehet valitsevat nyt useammin venäläisen naisen

Miten ulkomaalaisen miehen on mahdollista tutustua venäläiseen naiseen?