Venäläisten naisten deittisivusto — käyttäjien palautteet

Hei! Löysin täältä oman rakkauden, maailman parhaan miehen! Toivon onnea kaikille yksinäisille venäläisnaisille!
Svetlana

Helppokäyttöinen sivusto, mielenkiintoiset kilpailut. En ole vielä löytänyt oman puoliskon, mutta en turhaudu, on ilo tutustua uusiin ihmisiin.
Veronika

Kiitos teille! Löysin rakkaani! Kohta olemme yhdessä, odotan sitä hetkeä innolla!
Juha

Hyvää päivää. Olemme tutustuneet tämän sivuston kautta, rakastamme ja ymmärrämme toisiamme hyvin ja minua pelottaa ajatus siitä että jospa emme olisi koskaan tutustunetkaan, jos ei tätä sivustoa olisi. Kiitos!
Larisa

Olen tässä vain muutaman päivän, mutta löysin jo nättejä venäläisiä kavereita. Helppokäyttöinen sivusto, tykkään valokuvakilpailuista, erityisesti bikini-kilpailusta ;) Uskon, että kohta löytyy se oikea.
Niklas

Päivää! Olen pohtinut kannattaako rekisteröityä deittisivustolla, niin päätin kuitenkin kokeilla, kiitän kohtaloani tästä! Tässä olen tutustunut ihmeelliseen, herkkään ja ihanaan mieheen joka rakastaa minua ja lastani! Olen onnellinen, kiitos!
Aleksandra

Hei! Tapasin kohtaloani täällä! Olen aina ihastellut suomalaisia miehiä, miten kohteliaita he ovat naisia kohtaan. Ja tapasin oman rakkauden tässä, kohta menemme matkalle, odotan innolla tapaamisen. Kiitos!
Nadejda

Olen rakastunut! Kiitos tälle sivustolle)
Juho

En uskonut, että deittisuvusto voi auttaa minua löytämään maailman ihanimman miehen! Suunnittelemme häitä, mutta ilman mitään kiireitä. Kiitos Teille!
Natalia

Olin jo turhautunut kun rekisteröin, nyt sain taas toivoa! Venäläiset naiset ovat hurmaavia, olen varmaa että löydän oman rakkauden täältä!
Paavo

Löysin maailman ihanimman, kaunimman ja fuksuimman naisen! Kiitos tälle deittisivustolle!
Tomi

Hei! Olen päättänyt sulkea tilini, täydellinen nainen on nyt kanssani, kiitos!
Eetu

Rakastan ja olen onnellinen! Kiitos!
Maria

Olen rekisteröitynyt muutamilla deittisivuilla, mutta juuri sen oikean olen löytänyt teidän sivuston kautta, olen uskomattoman onnellinen! Kiitos!
Urho

Olen onnistunut ja rakastunut! Naiset, älkää epäilkää, liittykää mukaan! Varsinkin kun kaikki palvelut ovat naisille ilmaisia.
Evgenia

Kun olin luomassa profiilia, en olisi ikinä uskonut että löydän itselleni venäläisen unelmieni naisen näin nopeasti. Olen onnekas!
Juhani

Olen epäillyt tätä rekisteröitymistä kauan, mutta päätin sittenkin kokeilla. En kadu tätä päätöstä tippaakaan.Unelmieni miestä en ole vielä löytänyt, mutta sain ihanan suomalaiskaverin ja nautimme meidän jutteluistamme.
Elena

Kiitos teille onnesta jota olen saanut teidän kauttanne. Tässä olen tutustunut ihanaan venäläiseen naiseen. Kävimme jo yhteisellä matkalla, jossa tutustuin hänen seitsemänvuotiaiseen tyttäreeseen. Puolen vuoden päästä meillä on häät, olen onnellinen ihminen!
Eemil

Tykkään saitista ja venäläisistä naisista)
Miksu